Wellness 4 life

Jag är utbildad hälsocoach, personlig tränare och kock. Jag tycker det är viktigt att se till helheten när det gäller hälsa och att få en balans i livet. Många bara arbetar och är alltid tillgängliga via sociala medier. De upplever ständig stress, har svårt att sova och koppla av. De är så trötta att de inte orkar ha en meningsfull fritid. De känner att inte tiden räcker till för att ta hand om sig själva. Jag har själv varit där och vet att alltför många som är kvar i ekorrhjulet. Det är er jag vill hjälpa.

Vem är jag då?

Jag är gift, har 2 barn på 12 och 15 år. Får inte glömma vår nya familjemedlem Morris, vår lilla hund. Vi bor i Torslanda i utkanten av Göteborg nära hav och skog.  Det är fantastiskt att ha möjligheten att bo så nära naturen. Promenaderna, träningen och löpningen blir 100 gånger bättre ute i naturen. Löpning är min grej, det går inte fort och jag är ingen ultralöpare men det handlar inte om det. Jag mår bra av det och får mer energi i vardagen.

En sport jag verkligen tycker om är handboll, som är en riktigt rolig och fartfylld lagsport. Båda mina barn har spelat och jag var deras tränare i flera år. Jag utvecklades mycket under de åren och det var en härlig period i mitt liv. Jag spelade när jag var yngre och provade även på äldre dagar i de lägre divisionerna.

När det kommer till arbetslivet har jag arbetat i många olika branscher och en röd tråd är stressen som många upplever. När sjukskrivning är ett faktum sätts åtgärder in av arbetsgivaren. Om arbetsgivaren istället hade arbetat hälsofrämjande hade man kunnat undvika sjukskrivning och de kostnader de innebär för alla parter.

Mitt arbete som hälsofrämjande hälsocoach innebär att jag ser till de faktorer som bidrar till god hälsa och hjälper företag att gå från riskgrupp till friskgrupp.

Kunders ord och tankar om Wellness 4 life

“Träningspass utomhus helt i min smak. Ett cirkelpass för hela kroppen och övningar delvis med sin egen kroppsvikt eller om man ville öka motståndet med gummiband, hantlar eller tyngre stenar. Alla kämpade på efter egen förmåga. Superkul!

Belöningen efteråt var pricken över i:et – hemmapressad juice med massa goda nyttigheter och en banan.
Det känns gott i kroppen idag och jag längtar till nästa måndag.”
 

Therese, 44 år

Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Kontaktformulär

15 + 6 =